Hundebørnehaven

Velkommen til Mickey´s Hundehus

Mickey med Vivi

Om Mickey´s Hundehus

Mickey´s Hundehus ligger i landlige omgivelser mellem Esbjerg, Bramming og Ribe i den lille landsby St. Darum. Til Mickey´s Hundehus er der både indendørs- og udendørs faciliteter,  så alle behov for både aktivitet og hvile vil blive mødt. Al aktivitet inde som ude vil ske under opsyn.  Så vidt det er muligt vil hundene blive opdelt efter aktivitetsniveau og behov. 

Mickey´s Hundehus tilbyder pasning af hunde mandag-fredag fra kl. 7.00-17.00. Der vil være lukket alle weekender og helligedage og på forhånd annoncerede ferieperioder. 

Mickey´s Hundehus er bygget op efter visionen: En kombination af socialisering, aktivering og rolige omgivelser giver de bedste forudsætninger for en hund i harmoni.

Mickey og hundevenner

Hundepasning mandag-fredag fra kl. 7.00-17.00

  • Hundepasning uden brug af bure
  • Hundepasning af hunde i alle aldre
  • Hundepasning med inden- og udendørs faciliteter
  • Hundepasning altid under opsyn inde som ude
  • Hundepasning med mulighed for opdeling efter aktivitetsniveau og behov
  • Hundepasning med en afvekslende hverdag med leg, aktivering og hvile
  • Kvalificeret og omsorgsfuld hundepasning

Ny hund i Mickey´s hundehus

Er din hund ny i Mickey´s Hundehus, vil første møde ske i rolige omgivelser.  Vi aftaler et møde uden for åbningstid, hvor du og din hund vil blive vist rundt både udendørs og inde i hundehuset. Vi tager en snak om din hund vil kunne trives i hundebørnehaven. Efterfølgende vil du aflevere din hund og vi vil være i tæt kontakt de første par gange, hvor jeg især vil have ekstra fokus på, at din hund føler sig tryg og trives med de andre hund.

Jeg ser mig retten til at afvise hunde, som ikke harmonerer i gruppen, føler sig utrygge, ikke trives eller udviser uhensigtsmæssig adfærd. 

En hundeven slikker Mickeys mundvige

Book en plads i god tid i
Mickey´s Hundehus

Som hovedregel skal du booke en plads senest 2 dage forinden du har brug for hundepasning i Mickey´s Hundehus. Book gerne  så langt ud i fremtiden du kan se du har behov for pasning, på den måde er  du sikker på at der plads til din hund .

Bemærk: Du er først garanteret en plads, når du har modtaget en bekræftelsesmail.

Der er begrænsede pladser og der kan ikke garanteres plads fra dag til dag. Dog er du altid velkommen til at kontakte os hvis behovet opstår.

Vi beder dig om at afmelde en evt. booket plads, så snart du ved du ikke har brug for den. Dette gør at vi har mulighed for, at give pladsen videre.

Hunde snuser rundt

Betingelser

Vi ønsker at du overholder følgende:

Din hunds ophold i Mickeys Hundehus er på dit ansvar, regning og risiko.

Din hund skal generelt være sund og rask. Ved smitsomme sygdomme holdes  din hund hjemme til den igen er rask. Vi påtager os intet ansvar for smitsomme sygdomme. 

Hvis din hund bliver syg eller kommer til skade under opholdet i Mickey´s Hundehus og får brug for akut behandling ved en dyrlæge, kontakter vi dig hurtigst muligt. Hvis IKKE vi kan få fat på dig forbeholder vi os retten til at tage din hund til dyrlæge, på din regning.

Mickey´s Hundehus bruger Ribe-egnens Dyrlæger.

mickey leger med sin hundeven, som er besøg i Mickeys hundehus til hundepasning

Vaccinationer

Din hund skal være vaccineret i henhold til det årlige vaccine program. Vi anbefaler, at du taler med din dyrlæge om en ekstra vaccination mod kennelhoste. 

Gyldig vaccinationsattest skal medbringes ved første møde.

Ansvarsforsikring

Din hund skal have en lovpligtig udvidet ansvarsforsikring. Tal med dit forsikringsselskab om din forsikring dækker ophold i en hundebørnehave.

Vi anbefaler desuden at du har en forsikring for sygdom og ulykke.

Fodring

Som udgangspunkt skal din hund have spist, når den kommer om morgenen. Spiser din hund flere gange om dagen, fodrer vi selvfølgelig på aftalte tidspunkter. Du medbringer din hunds mad.

Særlige hensyn

Er der særlige hensyn vi skal vide noget om eller har din hund fx brug for medicin i løbet af opholdet, klarer vi også det. Du medbringer selv medicinen og så tager vi en snak om de nærmere forhold.

Imødekommende

Din hund skal kunne omgås andre hunde. Vi ser os retten til at afvise hunde, som ikke harmoner i gruppen, virker utrygge, ikke trives eller har uhensigtsmæssig adfærd. 

Tæver i løbetid

Der vil ikke være mulighed for at skærme løbske tæver for resten af gruppen. For at undgå uro og uhensigtsmæssig adfærd holdes din tæve hjemme mens den er i løbetid.

Hundetræning på hundens præmisser

Hundetræning