Kontakt os

Vi vil glæde os til at byde dig og din hund velkommen i Mickey´s Hundehus.

Kontakt os, find os og se åbningstider i Mickey’s Hundehus.
Mickey ser frem til at høre fra dig - Find information om hundebørnehaven Mickeys hundehus lige he

Åbningstider for hundepasning og telefon

Mandag – Fredag: 7.00-17.00

Søndag og helligdage: Lukket

Aflevering skal ske senest: kl. 9.00

Vil du i kontakt med os uden for åbningstid angående hundepasning bedes du venligst sende en sms på telefon eller en e-mail.

Kontakt os

E-mail

info@mickeyshundehus.dk

Telefonnummer:

(+45) 40 70 22 22

Facebook

Mickey's Hundehus

CVR-nummer:

41 61 41 88

Her finder du Mickey´s Hundehus

Adresse

Lambertsdamvej 7, St. Darum, 6740 Bramming

Book tid til ny hund

 

Inden din hund starter i Mickey´s Hundehus, skal du booke tid til første møde

Book pasning til
registreret hund

Her kan du booke tid til pasning til din hund. når den er registreret

Har du spørgsmål til Mickeys Hundehus?

I Mickey´s Hundehus er ingen spørgsmål dumme

Svar: En hundebørnehave fungerer ganske som en børnehave for børn der har åbent på hverdage i dagtimerne. Du afleverer din hund om morgenen inden du tager på arbejde og henter den igen, når du har fri. Din hund vil være under opsyn under hele opholdet og være sammen med andre hunde både ude og inde. 

Nej, Mickey´s Hundehus er en hundebørnehave og ikke en hundepension og har derfor kun åbent i hverdagene fra kl. 7.00 til 17.00. 

Svar: Nej, Mickey´s Hundehus er for hunde i alle aldre; fra hvalp til seniorer.

Svar: Inden din hund starter i Mickey´s Hundehus, skal vi aftale et første møde, hvor du og din hund kommer og hilser på os. Det første møde vil foregå efter lukketid og i rolige omgivelser. I kommer en tur rundt både udendørs og indendørs. Hvis hundebørnehaven ser ud til at være noget for din hund, finder vi en start dato, hvor vi vil have et ekstra øje på om din hund trives og er tryg. Hvis vi oplever din hund er utryg eller har uhensigtsmæssig adfærd, har vi ret til at afvise din hund. Det vigtigste for os er at din hund trives og vi har en harmonisk hundebørnehave, som du trygt kan aflevere din hund i.

Svar: Mickey´s Hundehus har åbent fra klokken 7.00 mandag-fredag og der vil være senest aflevering kl. 9.00. Når du booker tid i  Mickey´s Hundehus skriver du både hvad tid du afleverer og henter din hund. 

Svar: Mickey´s Hundehus har åbent til kl. 17.00. Når du booker tid i Mickey´s Hundehus skriver du både hvad tid du afleverer og henter din hund. Hvis dette tidspunkt ændrer sig kan du altid give besked herom.

Svar: Din hund skal være vaccineret efter det årlige vaccinations program. Tal med din dyrlæge om en eventuelt ekstra vaccine for kennelhoste. Din hund skal også have en udvidet ansvarsforsikring. Tal med dit forsikringsselskab om din hund er dækket, når den går i en hundebørnehave.

Svar: Har din hund brug for at få mad i løbet af opholdet klarer vi også det. Vi aftaler nærmere omkring tidspunkterne og du medbringer selv din hunds foder i afmålt mængde, gerne i en foderskål.

Svar: Ja, din hund skal kunne være fri sammen med andre hunde, da der ingen bure findes i Mickey´s Hundehus. Der vil kunne blive lavet mindre opdelinger både indendørs og udendørs for at skabe harmoniske grupper fx efter alder, aktivitetsniveau og behov.

Svar: Vi forventer ikke at din hvalp er renlig og vi tager hensyn til de oftere skal ud at tisse fx når de har leget, spist eller sovet. Vi forventer dog voksne hunde er renlige, men tager ikke på vej over et uheld.

Svar: Du skal kun medbringe fx foder, medicin eller andet, som er aftalt på forhånd. Der er vandskåle, kurve og tæpper tilgængelig i Mickey´s Hundehus. 

hundebornehaven mickeys hundehus - mickey til hundeleg

Vil du vide mere?

Tak for din booking

Jeg kontakter dig snarest muligt.